Kurssit

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Perustasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Tavoite: Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. 

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi  tunti ennen seuraavalle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Torstai klo 18.00-18.55 

Paikka: Vesijärvenkatu 30, 15140 Lahti (NicksDancingin sali)

Katso lajit kohdasta viikkoaikataulu.

Perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja haluat varmuutta ennen siniselle tasolle siirtymistä. Opetusaiheisiin kuuluvat mm. vahva perustekniikka sekä varmat ja hieman haastavammat peruskuviot. Jos mietitään ”vanhaa tasoajattelua” tämä taso vastaa tasoltaan ALKEISJATKOA!

Tavoite: Tällä tasolla saat tanssitanssilajien perusteet varmoiksi ja sujuviksi, rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa ja uskallat vähäsen jo varioida musiikkia ja nauttia.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta. Muista että aina kannattaa ennemmin palata vihreälle ja muistella kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Tiistai klo 18-18.55 

Torstai klo 19.00-19.55 

Paikka: Vesijärvenkatu 30, 15140  Lahti (NicksDancingin sali)

Katso lajit kohdasta viikkoaikataulu.

 

Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Keskitason tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Tiistai klo 19-21.00 

Torstai klo 20.00-21.00

Paikka: Vesijärvenkatu 30, 15140  Lahti (NicksDancingin sali)

Katso lajit kohdasta viikkoaikataulu.

 

 

Parisalsaa on keväällä 2024 tiistaisin kaksi kertaa.

Katso lukujärjestyksestä päivämäärät.

 

 

 

 

Bailatino (rekisteröity tavaramerkki) on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria.

Tiistai klo 16.45-17.30

Kurssin lisätiedot: www.nicksdancing.fi

Paikka: Vesijärvenkatu 30, 15140 Lahti

Bailatinotunteja myös tilauksesta. Pyydä tarjous!

Häävalssi vai häätanssi?

Häätanssitunnilla voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivan tanssin. Tanssi voi olla perinteisesti valssi tai jotain aivan muuta. Autan teitä musiikin valinnassa, tanssilajin valinnassa ja opettelussa sekä tanssietikettiin liittyvissä asioissa. 

 

Pari 70 e/60 min
Häätanssi koreografia / pyydä tarjous

Polttaripäivään on mukava sijoittaa tanssillinen tunti, jossa koko ryhmä pääsee liikkumaan. Kerro toivomuksesi, niin rakennetaan yhdessä mieleenpainuva tanssitunti.

Yksityisiä tanssinopetus tuokioita tilataan usein yritysjuhliin, syntymäpäiville, Tyky-ryhmille tai esim. pienelle porukalle tietyn lajin opetteluun. Tulen myös mielelläni opettamaan eri oppilaitoksiin esim. lukio tai yliopisto.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään teidän tarpeisiin sopiva teema.

Yksityistunit ovat suosittu ja tehokas tapa oppi tanssimaan.

Tunneilla keskitytään vain sinun tai parisi tanssityöskentelyyn. Olet sitten vasta-aloittelija tai tanssinut jo pitkään ja tahdot vain keskittyä omaan kehittymiseesi tai tunnet arkuutta tanssiharrastuksen aloittamisessa, niin yksityistunnit ovat juuri sitä varten.

Näillä tunneilla saat henkilökohtaista opetusta juuri niissä lajeissa kuin haluat ja silloin kuin sinulle parhaiten sopii. 

70 e/ 60 min

 0505521276 / Bettina