Kurssit

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Perustasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Tavoite: Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. 

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi  tunti ennen seuraavalle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta.

Torstai klo 18.00-18.45 / opettaja Bettina Karppinen

Paikka: Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, 15140 Lahti

Katso lajit kohdasta lukujärjestys.

Perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja haluat varmuutta ennen siniselle tasolle siirtymistä. Opetusaiheisiin kuuluvat mm. vahva perustekniikka sekä varmat ja hieman haastavammat peruskuviot. Jos mietitään ”vanhaa tasoajattelua” tämä taso vastaa tasoltaan ALKEISJATKOA!

Tavoite: Tällä tasolla saat tanssitanssilajien perusteet varmoiksi ja sujuviksi, rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa ja uskallat vähäsen jo varioida musiikkia ja nauttia.

Sinun on hyvä käydä samasta tanssilajista useampi vihreä/sininen tunti ennen siniselle tasolle siirtymistä. Jos olet epävarma tasostasi, kysy opettajalta. Muista että aina kannattaa ennemmin palata vihreälle ja muistella kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Tiistai klo 18.oo-19.30 / opettaja Bettina Karppinen

Torstai klo 18.45-19.30 / opettaja Bettina Karppinen

Paikka: Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, 15140  Lahti

Katso lajit kohdasta lukujärjestys.

 

Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Keskitason tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Tiistai klo 19.30-21.00 / opettaja Bettina Karppinen

Torstai klo 19.30-20.15 / opettaja Bettina Karppinen

Paikka: Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, 15140  Lahti

Katso lajit kohdasta lukujärjestys.

 

 

Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin eli kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Edistyneiden tunneilla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Edistyneillä tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia.

Tällä tasolla oivallat, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis ja jossa eteen tulee aina uusia ihania haasteita. Onneksi tunneilla on hauskaa ja matka on monesti määränpäätä tärkeämpi.

Tavoite: Olet monipuolinen ja suvaitsevainen tanssija, joka pystyy sujuvaan ympäristön, tilan ja parin huomioivaan tanssiin.

Torstai klo 20.15-21.00 / opettaja Bettina Karppinen

Paikka: Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, 15140  Lahti

 

8.1.- 7.5.2019

Lähde kokeilemaan menevää tanssilajia, joka ottaa vaikutteita afrokuubalaisesta tanssi- ja musiikkiperinteestä sekä mm. jazzista ja showtanssista. Keskitasonkurssilla harjoitellaan salsan yleisimpiä kuvioita ja tekniikoita. Tunnillla kuntokin kohenee!

Tiistai klo 19.00-20.30 keskitaso / opettaja Bettina Karppinen 

Paikka:Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, 15140  Lahti

 

Bailatino (rekisteröity tavaramerkki) on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria.

 Tunnit alkavat 15.1.2019

Tiistai klo 17.00-17.50 / peruskurssi

Kurssin järjestää Tanssiklubi Dancing. Lisätiedot www.dancing.fi

Paikka: Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, 15140 Lahti

Bailatinotunteja myös tilauksesta. Pyydä tarjous!

Häävalssi vai häätanssi?Häätanssitunnilla voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivan tanssin. Tanssi voi olla perinteisesti valssi tai jotain aivan muuta. Autan teitä musiikin valinnassa, tanssilajin valinnassa ja opettelussa sekä tanssietikettiin liittyvissä asioissa. 

 

Pari 60 e/60 min
Häätanssi koreografia +2 h 150 e

Polttaripäivään on mukava sijoittaa tanssillinen tunti, jossa koko ryhmä pääsee liikkumaan. Kerro toivomuksesi, niin rakennetaan yhdessä mieleenpainuva tanssitunti.

Pyydä tarjous

Yksityistunit ovat suosittu ja tehokas tapa oppi tanssimaan. Olet sitten tanssinut jo pitkään ja tahdot vain keskittyä omaan kehittymiseesi tai tunnet arkuutta tanssiharrastuksen aloittamisessa, niin yksityistunnit ovat juuri sitä varten. Yksityistunneilla saat henkilökohtaista opetusta juuri niissä lajeissa kuin haluat ja silloin kuin sinulle parhaiten sopii. 

60 e/ 60 min